Hopp til innholdet

Service og vedlikehold oppdrettsflåter

Havbruk service på oppdrettsflåter
HAV Aqua slusevedlikehold
HAV aqua utskifting sluser og sluseblad

Foringsanlegg

Vi utføre alt av service og vedlikehold på alle foringsanlegg. Uansett leverandør. Alt fra skifte av sensorer, frekvensomformere eller el. motorer, til mekanisk overhaling av velgerventiler og sluser. 

For våre kunder er drift av foringsanlegg 365 dager i året slik at fisken kan fores hver dag. Derfor tilbyr vi service 365 dager i året slik at vi hjelper våre kunder til å oppnå gode resultater. 

Elektriske anlegg

Vi utfører alt av elektrisk installasjon og vedlikehold på oppdrettsflåter. Enten du trenger å få montert en ny stikkontakter, nye elektriske kurser, lys inne eller ute på flåten.   

Vi tilbyr årskontroller av det elektriske anlegget og megging av det elektriske anlegget på alle oppdrettsflåter.  Arbeider utføres og dokumenteres ut de ulike standardens om gjelder enten flåten har generatordrift, hybriddrift eller er tilkoblet landstrøm.

HAV Aqua klar til å hjelpe deg
HAV Aqua installasjon og vedlikehold elektrisk anlegg oppdrettsflåter
HAV Aqua generatorvedlikehold

Generatorer

Vi utfører service og reparasjon av alle strøm generatorer. 

Enten det er en liten justering av spenningsregulatoren eller det er en komplett utskifting av generatordelen. Vi tilbyr også nye strømaggregat fra de fleste produsenter. 

 

Alarmanlegg

Vi tilbyr ny alarmanlegg og service på eksisterende alarmanlegg til oppdrettsflåter. 

Med sentralgodkjenning  for brannalarmer og EKOM godkjenning. Setter vi opp alarmen på flåtenetter dine behov. Og vi kan sette opp ditt alarmanlegg med SMS varsling eller sende alarmen til den driftssentral  du bruker.

HAV aqua leverer og utfører service på alle typer alarmer
HAV Aqua service varmepumper på fôrflåter

Varmepumpe

Varmepumper gir en god og effektiv oppvarming av lokalene når de får regelmessig service. Og anbefalingen for de fleste merker er at de får en service på varmepumpen 2. hvert år. 

Vi er F-gass sertifisert og utfører all service på varmepumper inkludert skifte av gass.  

VI leverer også alt av nye varmepumper til oppdrettsflåter enten du trenger en ekstra varempumpe til flåten eller du må bytte ut en varmepumpe. 

Kontakt oss gjerne på tlf 56 18 31 40 for spørsmål om vedlikehold på flåter.